Trettio

Hej. Mums. Bluff. Kamrat. Pannkaka.
.
Vårt hus är fullt med folk. Trettio personer sover här i en vecka. Mys, mysigt, mysigast. Det är bra här. Bara man inte glömmer bort att andas. Att det faktiskt är ganska mycket roligare med trettio än med tre. Att det inte gör något att huset ser upp och nedvänt ut. Då är allt bara härligt.
.
Mums. Jag gillar fina ord. Frankenstein är faktiskt ett ganska fint ord. Egentligen.

:)

Don't worry. Be happy.

Laddar...

Var skulle jag ta vägen, om jag försvann?
.
Grödan gror inom mig och växer upp till en ofantlig växt som skuggar hela världen och förmörkar allting så man inte kan se med sina kolsvarta grova blad. Den lever inte längre, men dess skelett fortsätter att växa och växa så det knakar.
.
Om jag försvann så skulle min värld försvinna. Både glädje och sorg. Om jag försvann skulle mina glädjeskutt försvinna likväl som de tårarna som runnit nerför mina kinder. Härliga utflykter till badplatsen skulle försvinna om jag försvann. Alla delar av min personlighet skulle försvinna.
.
Att försvinna vore egentligen helt meningslöst. Allt skulle bara försvinna, absolut, och allt vore för ingenting.
Det är nog inte bra att försvinna. Det är bäst att sätta sig på laddning, sova, vakna och välkomna den nya dagen. Ta nya glädjeskutt och flina åt konstiga saker. Ja, det blir nog bäst så.

Labyrinth

I wish I were you.
I wish she was him.
And I wish my problems would just go away.

Älskling jag e hemma nu

Älskling jag e hemma nu. Var e du?

Life takes a turn. What is around the corner?

Life goes up mountains and downhill. But who wants a straight road?

Let´s live. But where are you?

Nu är jag hemma igen efter mycket äventyr. Äventyret är väl dock inte riktigt slut eftersom huset är proppat med folk. madrasser i högar och skrattande hop av människor.

Nyhyttanläger. Hemma hos mig.

Det här borde vara coolare inlägg men det är det inte. Jag är trött. Muhaha. Dela med dig.

Att knyta förbund

Du och jag i detta ögonblick för alltid.

Jag bor här


.
.
Du och jag Alfred.
.
Du hämtade mig på flygplatsen igår. Nu är jag hemma i Sverige. Hemma i landet, men inte hemma i hemmet. Jag är en hemlös flicka som söker lägenhet. Dessa dagar bor jag hos en vän. Men det är inte helt fel det heller.
.
L och Kat kom och hämtade mig på flygplatsen igår. Vi var trötta alla tre, men vi hade en riktigt trevlig kväll i alla fall. Sedan var det riktigt trevligt att åka in till stan med L idag, promenera lite och fika lite.
.
Hon är bra den där tjejen. Båda faktiskt.
.
Men det är bra att vara här hemma. Hos en kompis.
.
Mums.


Gobbledigook

.
.
Spread the happiness.!

Mm.

Mm. Snart kommer jag hem till Sverige. Mm. Snart ar mitt schema fullspackat. Mm. Brollop, camps, vanner, resor. Mm.
.
Jag ser fram emot att komma hem. Fram emot det valdigt mycket. Mm.
.
Fast innan dess ska jag leka med lera, gora krukor, traffa kusiner, ata paj, ata mac&cheese, bada nagra ganger till och bara ha det allmant trevligt med mamma, moster och mormor. Mm.
.
Sommaren ar god. Mm.

En tidigare resa till USA



Hur man vet

Nar varmen stiger och luftfuktigheten ar mycket hogre an vad den nagonsin ar i sitt hemland. Nar man inte kan skriva de tre sista bokstaverna i alfabetet och nar folk pratar ett annat sprak. Nar manniskorna stoppar i sig massa mat och nar portionsstorlekarna pa restauranger stiger over den plats som man har i sin egen matsack.

Da vet man att man ar utomlands. Da vet man att Sverige ar langt borta.

Nar sakerna som man maste gora fran sitt vanliga liv stiger upp pa hog. Nar man egentligen borde prata med folk och erbjuda jobb. Nar man snart ska vara kokschef for ett helt lager och man knappt har planerat nagonting. Nar man blir lite extra irriterad pa familjemedlemmarna bara for att man varit med dem sa mycket pa sistone.

Da kan man njuta lite extra av sin sommar. Av att vara utomlands och att inte kunna gora det man maste. Bara gora massa onodiga saker som att njuta. Harliga stunder.

Som igar nar jag och tva kusiner cyklade till stranden. Tog en lang promenad. Lag en timme pa tva handdukar pa stranden i solen. gick tillbaka. Sedan cyklade jag och en av kusinerna in till stan och tittade runt. Jag hade bara en dollar med mig. Den tog slut nar vi gick in i choklad/ affaren. Sedan gick vi till nagra musikaffarer och en secondhandbutik. Utan pengar. Sedan cyklade vi tillbaka for det var dags att ata kvallsmat.

Ibland njuter man bara lite extra av sin tid. For att livet ar bra och sommaren ar har och solen branner pa huden. Mmmm.

Då och nu

Du var med sist. Då var då. Då var kul. Riktigt kul.
.
.
Men då var då och nu är nu. Det är ju tur. Speciellt tur för vissa av oss.
.
(Med tanke på mitt snygga hår jag hade då).

Släng och slå



Foto: Jonathan Redigering: Jag

Sommarkänslor

När fingrarna är stela efter bad, knappar tangenterna i ett något saktare tempo än vanligt. Sommarbrisen drar i träden utanför och fåglarna kvittrar sin sång. Denna tiden som vi under årets mörkare tid längtat efter är äntligen kommen.
.
Löven susar, solen värmer och känslorna brusar upp i varje kroppsdel. Mänskorna på stan är inte bara människor längre. Vi visar glatt upp våra solbruna kroppar och ler så våra vita tänder verkligen visar kontrasten. Fräknarna blir lite synligare än vanligt och håret får en något ljusare ton.
.
Alla älskar vi denna härliga tiden, denna sommar med sol och bad och sena ljusa kvällar. Doften av blommor sprider sig och vattnet glittrar.
.
Vid sidan går en speciell. Värmen sprider sig ut till mina fingertoppar fast vi inte ens nuddar varandra. Brisen drar lite i håret och jag ler lite lätt. Du är speciell för mig. Den här stunden glömmer jag aldrig.

RSS 2.0