Nej

Nej, nu packar jag istället. Detta får bli en annan gång.

Ord och bokstäver i huvudet

Känns just nu som att jag har både dyslexi, ADHD och Damp. Inte för att någon ska ta illa upp eller så, men allting verkligen snurrar runt i huvudet på mig och jag kan inte koncentrera mig ett dugg.
.
Jag sitter och jobbar med hemtentan, vill få klart så mycket som möjligt idag eftersom jag sedan ska umgås med vänner och ha massa annt för mig i veckan. Jag har liksom inte så mycket annat överdrivet för mig så jag borde ju kunna sitta med detta.
.
Solen strålar utanför. Plugget kallar innanför. Jag har jobbat, och jag ska fortsätta. Men åhhhh, varför ska det vara så svårt att koncentrera sig ibland.
.
Lyssnade på denna imorse också. Jag blev glatt överraskad, om man får säga så, på det sättet att jag inte brukar gilla på att folk berättar. Men denna var bra, lite hemsk, men bra.
.
Men, det är nog inte fallet för mig, fastän det ibland känns som det. Men nu ska jag försöka fortsätta plugget.
.
Uff. :pppPPpPPPpPPpP. Märks det att jag försöker dra ut på tiden?

Solskensbrunch

.
finfin brunch med finfina tjejer. Solbrännan ömmar.
:)

this and that - sommar

.
Sommaren har börjat. Idag blir det brunch hos L.
På Nyhyttan blir man brun på en dag och badar i en inte lika kall sjö som vättern.
Mums. Härlig härliga sommar.

Modevisning i media

Kul såhär i efterhand när man får veta vad andra tyckt och att det sprids vidare lite grann. :)
.
.
Fotograf: Fredrik Arvidsson
Tidningsartikel m. bild: Andreas Söderlund (JönköpingsPosten)

ny header

foto&redigering: Linnéa Smårs

spontaneous

proud to be your friend, friend.

Vintage fashion show :)

Foto: Linda

Modevisning - idag!!

.
:) Kom kom kom :)

countdown - 3 days

finbesök anländer till Jönköping idag.
.
.
det gillar vi - starkt.

Countdown - 4 days

Idag har jag fullt upp, försöker bestämma vilken ordning modellerna ska gå i, vad som passar med kläderna, hur programmet ska se ut på söndag och alla detaljer.
.
Åh, huaemej. Mycket att göra, mycket att lära sig. Men spännande arbete och jag hoppas att allt blir bra på söndag. Varje morgon så vaknar jag med drömmar om modevisningen om det ena och det andra. Ja, det närmar sig. Jobbet fortsätter...! :)
.
.
Foto: Ingrid Ternsjö från Jönköpingsposten

countdown - 6 days

Nu är det bara 6 dagar kvar till modevisningen! Mycket att fixa, mycket att stå i. Igårkväll kom modellerna hem till mig och provade kläder. Kaos kan jag säga, men det blev ganska bra till slut.
.
Nu har jag också fått bilderna som de från JönköpingsPosten tog förra veckan. Här nedan är en av dem.
.
.
.
Spännande, spännande, spännande. Mycket förberedelser på G. Jag ser, tänker och drömmer till och med modevisning just nu. Allt snurrar i huvudet, men det är många som hjälper till, vilket jag är otroligt tacksam för! :)

Foton till modevisningen

Träffade en journalist från Jönköpingsposten idag och tog några foton, för de ska skriva om modevisningen i tidningen vilket förhoppningsvis kan locka lite folk.
.
Hon ska skicka bilderna till mig, så förhoppningsvis så kommer de hit inom en snar framtid. :)

Trons kärna

Jag har inte talat mycket, så ha överseende.
Men detta tycker jag är viktigt, så lyssna gärna. :)
.

Bäst i STHLM

Linnéa och jag sågs en dag i Stockholm förra veckan.
.
.
Vädret var underbart.
Hon var underbar.
Det var underbart.
.
.
Sådant som man alltid kommer längta tillbaka till.
Tack för en härlig dag, med mycket promenad.
.
.
Hon lyckas alltid dra med mig på saker som jag inte vill.
Sen blir det alltid bra och härligt och man undrar varför man först ville säga nej.
.
.
Fast ibland kunde man ju önska att hon inte var så snygg.
Sen kommer man på hur själviskt det där lät och så låter man henne vara snygg ändå.

överlevande

jag överlevde!

Förberedelser - Klädkaos

Mitt rum är kaos. Såhär kaos har det nog aldrig varit. Kläderna till modevisningen ligger utspridda. De VAR sorterade i högar, men sen provade vi massor och nu... har de blivit ett.
.
Jag kommer nog få en chock när jag vaknar imorn. Om jag vaknar. Om jag inte har drunknat i alla kläder.
.

Sammanfattning 50 dagar

Det är väl hög tid att sammanfatta de 50 dagarna som vegan som nu tog slut över en vecka sedan.
.
Jag tycker att det var bra att prova på att vara vegan. Det var intressant att lära sig, svårt ibland, men i slutändan så säger jag samma sak som jag har sagt förut. Sätt principer, inte regler. Eller säg "regler är till för att brytas".
.
Som absolutvegan så måste man tacka nej till mycket, man behöver ibland vara omständig, vilket kan vara värt det i vissa tillfällen, men jag känner inte riktigt att det var värt det. Jag tycker det är tillräckligt omständigt i vissa tillfällen att vara vegatarian. Jag känner att jag kan tacka nej till kött med gott samvete, men när det kommer till mjölkprodukter osv, så har jag dragit mitt streck lite för långt.
.
Jag erkänner att vegankost är det hälsosammaste alternativet, men för mig så kände jag för mycket press och tryck att "hålla mig", istället för att njuta av hälsoplus. I det fallet så tror jag heller inte att det är bättre. Om man sätter för mycket stress på kroppen, eller att det leder till "jag måste"-tankar, så kan det nog vara bättre att avstå. Man ska inte göra något för att man måste, utan för att man vill, för att man är övertygad om att man vill göra så.
.
Hemma så äter jag mycket vegan ändå, jag är faktiskt rätt så dålig på att laga god mat till mig själv. Jag slänger oftast bara ihop någonting, som ofta inte smakar särskilt gott i slutändan, men det är ju bara till mig ändå, så hur mycket gör det egentligen? Mejeriprodukter blir gamla så snabbt, så vegan är liksom enklare när man är själv.
.
Ett annat problem med att vara vegan är efterrätter. Veganmat är god! Det behöver inte vara mindre gott än någon annan mat. Men, efterrätter måste jag erkänna är tyvärr inte samma sak. Jag vill kunna baka till en vän, ge en kaka, sprida kärlek på det sättet, och det fungerar inte riktigt som vegan. Dagen som jag gick över till vanlig vegetarian istället för vegan så bakade jag en kaka till en vän. Det kändes bra, och det blir ju bara fel att inte baka till vänner bara för att man är vegan.
.
Nä, jag känner att jag mår bra som vegetarian och kommer fortsätta så nu framöver. Tänk på att sätta principer, som man ibland får gå emot. Tänk på att sätta kärleken först och att se vad som är bäst i varje situation.

RSS 2.0