Usa på riktigt

Här sitter jag i USA:t med en sovande bror bredvid mig och fem bromsbett varav tre i nacken som kliar irriterat mycket.
.
Igår var en underbar dag, solen sken och det var varmt. Uppe i norra Minnesota så hajkade vi ut i skogen upp och ner i raviner och såg massa fina saker. Sedan gick vi nerför en älv, som kanske låter jättetråkigt men det är både spännande och roligt. Vattennivån var något hög så vi var inte säkra på att vi skulle kunna ta oss ner.
.
För att gå ner längs vattnet så måste man flera gånger korsa vattendragen. Älven rinner i en hög ravin och när vattnet svänger så måste vi alltid gå på innerkanten. Det är inte alls lätt eller säkert att korsa forsande vatten, men vi hittade alltid lugnaste ställena, tog oss två och två genom det forsande vattnet. En bakom som håller personen framför så att denna är stadig. Den framför får allt strömmande vatten på sig och det är faktiskt ganska svårt att flytta på benen utan att bli ivägsvischad med vattnet, men känner sig något tryggare med en person som håller i en bakom sig.
.
Vi hittade också några djupare ställen där det inte var så stark ström och man kunde bada. Lite kallt var det, men vi var så varma efter att ha hajkat runt så det var alldeles underbart att få simmar runt i vattnet. Alldeles underbart.

Kommentarer
Postat av: Linnéa

åh.

2011-06-25 @ 18:38:19
URL: http://linneakanske.webblogg.se/
Postat av: Linda

Jag vill också!!! :D Vi åker till USA någon gång!

2011-06-26 @ 12:01:49
URL: http://burstintodust.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0